Úvod Výrobcovia HTC HTC poodhalilo nový smartfón: Je to vraj One X9 a príde už...

HTC poodhalilo nový smartfón: Je to vraj One X9 a príde už čoskoro

0
HTC One X9

O novom Android smartfóne One X9 od HTC sa toho za posledné týždne popísalo naozaj veľa. Okrem špecifikácií sme mali možnosť vidieť aj živé fotografie, kde sa nachádzali kapacitné tlačidlá či predné stereo reproduktory. A ako vyplýva zo zverejnenia čerstvého obrázku, predstavenie je už zrejme za rohom.

Spoločnosť High Tech Computer popri želaniu šťastných Vianoc ukázala aj siluetu s charakteristickými črtami neznámej konštrukcie mobilného telefónu. Samozrejme, oficiálne neznámej, pretože sa celkom nápadne podobá na doterajšie úniky One X9. Názov navyše nepriamo potvrdzuje i veľké písmenko X (X-Mas).

Dostupné indície teda relatívne jasne naznačujú, že už počas nadchádzajúcich vianočných sviatkov môžeme uvidieť ďalšiu zaujímavú Android novinku s mid-range hardvérovou výbavou. Zákazníci majú dostať čipset od MediaTek, 2 GB RAM, 13 MPx hlavný fotoaparát či 3000 mAh batériu. A ak to výrobca opäť nepokazí vysokou cenovkou, môže z nej byť celkom populárne zariadenie.

V prípade, že HTC nový One X9 naozaj predstaví, fanúšikovia značky by dostali až dva darčeky. Ten ďalší predstavuje aktualizácia tohtoročnej vlajkovej lode One M9 na sladký Android 6.0 Marshmallow, ktorým momentálne disponuje model One A9.

Obrázok s HTC One X9
Obrázok s HTC One X9