Gameloft je ostrieľaný herný producent, ktorého hry si na mobilných platformách obľúbilo obrovské množstvo používateľov. Najnovšie do obchodu Google Play zamieril ich nový počin – mýtická bojová hra Gods of Rome.

Príbeh hry sa točí okolo rímskych bohov a vo všeobecnosti mytologických postáv. Napriek uvedenému Rímu nájdeme v hre aj prvky z gréckej mytológie. Bohovia ako Zeus, Spartakus alebo Atlas budú vo vašich rukách, aby ste prostredníctvom nich porazili sily starovekého zla. Zabránite tak zotročeniu duší nevinných.

Hra sa doslova vyníma skvelou grafikou s množstvom efektov a hráčsky koncept stavil na spôsob aktívneho boja. Samozrejmosťou sú online PvP súboje, rôzne ocenenia, rebríčky či intuitívne ovládanie. Hra má vlastne viac-menej všetko, čo by ste od modernej akčnej hry očakávali. Pokiaľ skôr obľubujete logické tituly alebo pasívne stratégie, hra vás zrejme baviť nebude.

Gods of Rome nájdete v obchode Google Play na stiahnutie zadarmo, rátať ale musíte s použitým systémom in-app nákupov. Pozrite si trailer najnovšej hry od Gameloftu a pokiaľ vás zaujme, zamierte do obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftGOHM“]