Desiatky skvelých telefónov a príslušenstva za najlákavejšie ceny. Taký je tento týždeň v GearBeste

2

Minulotýždňový Black Friday tento týždeň nahradil kybernetický pondelok, čo sa samozrejme premietlo do najväčších zliav na elektroniku vôbec. Internetový obchod GearBest je jeden z najväčších hráčov, čo sa smartfónov týka a práve preto by ste nemali prehliadnuť jeho ponuku. Je toho skutočne veľa, na chuť si prídu aj fanúšikovia kvalitného príslušenstva či iných typov zariadení.

mi4c

Tak, ako obvykle, aj teraz vyzdvihneme niekoľko najzaujímavejších zariadení. Hneď prvým je Xiaomi Mi4c, jedno z najobľúbenejších, cenovo dostupných zariadení vôbec. V jeho útrobách bije Snapdragon 808, ktorému sekundujú 3GB operačnej pamäte RAM. Váš môže byť už za 225,25 EUR, no poponáhľajte sa, v čase písania tohto článku je za túto cenu dostupných len pár kusov.

OnePlus-2

Ďalším zaujímavým telefónom, ktorý môže byť váš je OnePlus 2. Z obchodu GearBest dokonca vyjde ešte o 20 EUR lacnejšie, než z oficiálneho obchodu OnePlus. Má to však jednu nevýhodu. Ak využívate 4G sieť Orange alebo Telekom, nebude vám všade fungovať. Ak využívate služby 4ky, 4G nebude robiť problém. Za 379 EUR tak dostanete 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením, 4GB RAM či 13Mpx a 5Mpx fotoaparáty.

Rovnako, ako pri čiernom piatku sa zľavy dočkali aj tablety. Neustále obľúbenou voľbou sú tablety Teclast, napríklad model X16, ktorý sa s plnou verziou Windows 10 predáva za 317 EUR.

x2pro

Pre ešte náročnejších používateľov tu je tablet Teclast X2 Pro, ktorý ponúka procesor Intel Core M, grafiku Intel HD 5300, 4GB RAM a 64GB úložisko. Nechýba ani 11,6 palcový displej s Full HD rozlíšením či 12000 mAh batéria.

Ak vás ponuka obchodu zaujala, zamierte priamo na stránku celej akcie, kde nájdete úplne všetky produkty, ako aj čas, do kedy bude platiť aktuálna cena. Ceny sa rovnako vzťahujú len na obmedzený počet kusov. Ak ste si niečo vybrali, konajte rýchlo, veľa času a kusov vám už neostáva.

>>>Zobraziť kompletnú ponuku<<<