Úvod Apple iPhone Unikla podoba iPhone 7: Prototyp na VIDEU priamo z fabriky!

Unikla podoba iPhone 7: Prototyp na VIDEU priamo z fabriky!

5
Prototyp iPhone 7?

Displej bez rámikov, žiadne tlačidlo „domov“ so snímačom odtlačkov či fotoaparáty umiestnené v strede tela – takáto charakteristika patrí niečomu, čo je na prvý pohľad možne identifikovať ako nový iPhone. Ak si ale všimneme detaily, vyzerá to tak, že niekto veľmi silno chce, aby sme tomu aj naozaj verili.

Ako vyplýva z dostupných detailov, zábery podľa všetkého pochádzajú z bližšie neidentifikovaného priemyselného prostredia.

Počas pozerania videa je preto možné počuť výkrik „Hey“, čo bola zrejme bezpečnostná služba fabriky alebo nadriadený pracovníka, ktorý neznámu konštrukciu natočil priamo v teréne vedľa montážnej linky. Rovnako je v tom istom čase vidieť časť z loga spoločnosti Foxconn. A ako viacerí určite viete, tá ma so spoločnosťou Apple dlhoročnú zmluvu na kompletizáciu viacerých produktov z jej portfólia.

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o prototyp novinky, čo zároveň znamená, že sa toho do predstavenia môže veľa zmeniť.

Nová konštrukcia a iPhone 7

Apple má vo zvyku meniť podobu iOS smartfónu vždy až po dvoch rokoch. Naposledy sa tak stalo pri iPhone 6. Tentokrát je teda na rade iPhone 7.

Konštrukcia na videu nemá viaceré charakteristické črty, ako napríklad okrúhle tlačidlo pod zobrazovacím panelom či senzor hlavného fotoaparátu v ľavom hornom rohu. Rovnako je dobre viditeľný displej bez bočných rámikov. Chýbajú však škaredé plastové pásiky na zadnej strane, čo patrí skôr do tých lepších správ, keďže tie kazili vzhľad celo-hliníkového mobilného zariadenia.

Viac detailov si môžete pozrieť nižšie.