Úvod Zaujímavosti Tento elegantný opasok dokáže nabíjať batériu vo vašom smartfóne

Tento elegantný opasok dokáže nabíjať batériu vo vašom smartfóne

4
Opasok Ion

Zabudnite na klasické externé batérie, s týmto diskrétnym doplnkom dokážete to isté a navyše ušetríte aj nejaké to miesto v batohu. Nabíjací opasok disponuje 3000 mAh kapacitou či LED svetlami na informovanie používateľa o zostávajúcej energiu.

Zaujímavý módny doplnok z kože si však zatiaľ nikde nekúpime. Na webe Kickstarter sa totiž jeho tvorcovia najskôr snažia zohnať potenciálnych podporovateľov, ktorí prispejú ľubovolným príspevkom a pomôžu tak ION opasok dostať na pulty obchodov. V súčasnosti majú už viac ako 30,000 dolárov, pričom cieľ je 50,000. Do konca projektu dokonca zostáva ešte 38 dní.

Výhoda doplnku spočíva najmä v tom, že si jeho skrytú funkcionalitu nevšimnete hneď po prvom pohľade. Pre bežného človeka totižto vyzerá iba ako obyčajný prostriedok na sťahovanie nohavíc. Ďalší veľkým plus je možnosť nabíjať smartfón počas toho, ako ho používateľ bude nosiť vo vrecku – čiže kdekoľvek v teréne.

Kapacita 3000 mAh stačí na jedno nabitie napríklad takého Samsung Galaxy S6, kde ešte 450 mAh zostane. Opasok sa nabíja cez USB.

Opasok Ion
Opasok Ion

ION BELT okrem iného pozostáva aj z patentovaných technológií, ktoré majú zabezpečiť ochranu pred prípadným poškodením jednej z prítomných Li-lon batérií a následným ohrozením zdravia jeho používateľa.

Podporovatelia dostanú svoje prvé kúsky už počas júna budúceho roka. Ostatní si ich budú môcť zakúpiť za 139 dolárov.