Úvod Výrobcovia Xiaomi Kovový Redmi Note 2 potvrdený. Xiaomi sa pridáva do vojny o strednú...

Kovový Redmi Note 2 potvrdený. Xiaomi sa pridáva do vojny o strednú triedu

1
© redakcia

Keďže každá hlavná konkurencia Xiaomi odhalila svoje celokovové mid-range esá, rad teraz zostal na samotnom gigantovi. A vyzerá to tak, že ten sa zahanbiť určite nedá. Vody plánuje totiž už čoskoro rozvíriť vylepšenou verziou populárneho phabletu Redmi Note 2.

Novinke by malo okrem prémiového materiálu pribudnúť v názve aj slovíčko PRO internej pamäte či senzor na čítanie odtlačkov prstov. Ostatné technické špecifikácie – ako napríkladHelio X10, 13 MPx alebo Full HD – zostávajú oproti staršej polo-generácii nezmenené.

Podobnú taktiku ešte len nedávno zvolilo aj Meizu, ktoré predstavilo m2 note v kovovom kabáte. Ide o smartfóny s relatívne nízkymi cenami, čo znamená, že sú medzi spotrebiteľmi dosť populárne, keďže majú celkom obstojnú výbavu. Najmä pre bežného – nenáročného – zákazníka.

Nové detaily Redmi Note 2 PRO poskytol čínsky certifikačný úrad, kde okrem iného objavili ešte jednu špecialitku, ktorá by mohla uzrieť svetlo svetla popri očakávanom phablete. Konkrétne ide o takzvaný mixér, teda možno budúci Xiaomi Mi Blender. Nebolo to by však žiadne prekvapenie, v portfóliu už majú aj čistič vzduchu či športové tenisky.

Oficiálne predstavenie mnohí odborníci očakávajú už budúci mesiac, a niektorí dokonca dúfajú, že popri večne stratenom Mi 5. Uvidíme teda, čo prinesú budúce týždne.

Nový Redmi Note 2 PRO
Nový Redmi Note 2 PRO