Chýbajúce pivo v chladničke je veľmi nepríjemná situácia. Väčšinou sa to pritom stáva práve v tú najnevhodnejšiu chvíľu, hlavne keď k vám na návštevu prídu kamaráti a vy im nemôžete ponúknuť jedno vychladené pivo. Nebojte sa však, trápeniu je koniec!

S riešením prišla spoločnosť Anheuser-Busch, ktorá je zodpovedná za pivo Bud Light či Budweiser. Ich nová mini chladnička sa volá Bud-E Fridge a je schopná poňať až 78 fľašiek Bud Lightu. Chladnička je pritom schopná monitorovať počet fliaš a udržiavať ich pri „optimálnej teplote“ pre okamžité pitie. Na prednej strane chladničky sa nachádza malý displej, ktorého úlohou je informovať vás o tom, koľko pív vám ešte ostáva.

Upozornenie aj cez aplikáciu

Nechýba samozrejme ani pripojenie cez WiFi a aplikácia pre iOS či Android, vďaka ktorej zistíte či máte na nadchádzajúci futbalový či hokejový zápas dosť zásob.

https://www.youtube.com/watch?v=8qAjnwBlAlM

Aby toho nebolo málo, pivovar vo Washingtone spustil donáškovú službu, ktorá vám doručí chýbajúce zásoby Bud Light. Pivo si môžete objednať jednoduchým tapnutím v aplikácií. Ak vás táto chladnička zaujala, musíme vás sklamať. Bud-E Fridge je dostupná len pre obyvateľov Kalifornie a ak chcete využiť donáškovú službu, musíte sa nachádzať v San Franciscu, Los Angeles alebo San Diegu.

Nakoniec tu máme cenu. Jeden kus tohto inovatívneho kusu bielej techniky stojí zatiaľ 299 dolárov. Cena sa však po krátkej promo akcii zvýši na 599 dolárov.