Úvod Zaujímavosti Zahrajte si virtuálny automat o skvelé ceny v hodnote až 10,000 dolárov

Zahrajte si virtuálny automat o skvelé ceny v hodnote až 10,000 dolárov

E-shop TinyDeal rozdáva skvelé ceny aj akciové kupóny. Stačí sa iba zaregistrovať a môžete súťažiť.

0
TinyDeal a veľká súťažná kampaň

Medzinárodný e-shop a náš dlhodobý partner tinydeal.com prichádza s veľkou súťažnou kampaňou, kde vyhráva takmer každý, kto sa rozhodne zapojiť. Nezabúdajte ale, že jej trvanie má určité časové limity, takže čím skôr začnete, tým existuje väčšia šanca úspechu. 

Zľava na nákup, fyzické produkty alebo TD body navyše – aj to ponúka virtuálny automat TinyDeal (Free Daily Lucky Draw), s ktorým je šanca na výhru v každom prípade obrovská. Stačí sa iba zaregistrovať, využiť päť pokusov (každý deň ich obnovia) a aj vy môžete patriť medzi šťastlivcov. Stáť vás to navyše nebude ani jeden jediný cent.

Registráciu/prihlásenie zrealizujete buď cez bežný postup alebo prostredníctvom už existujúceho účtu z iných služieb či sociálnych sietí (Facebook, Google, Hotmail), čo predstavuje oveľa jednoduchší a zároveň pohodlnejší spôsob.

Výhra vo virtuálnom automate TinyDeal
Výhra vo virtuálnom automate TinyDeal

Okrem automatu sprístupnil náš partnerský obchod ďalšiu lákavú súťaž (Check In to Win), kde stačí behom dňa iba jednoducho kliknúť na jedno tlačidlo a ste automaticky zaradení do súťaže o tri hodnotné ceny – drona, inteligentnú žiarovku alebo dokonca nový Samsung Galaxy S6 edge. Tá funguje až do 26. októbra, takže zostáva ešte presne sedem pokusov.

Aplikácia TinyDeal so super výhodami

Ak si teraz objednáte niečo cez originálnu aplikáciu TinyDeal pre smartfóny, dostanete 20 TD bodov, ktoré taktiež umožnia nakupovať s výhodami. Ponuka však platí iba do 26. októbra. Jej používatelia majú navyše jedinečný prístup k exkluzívnym zľavám, kde vďaka takémuto privilégiu vedia ušetriť naozaj slušný obnos peňazí.

Za pozornosť nepochybne stojí špičkový Android smartfón ASUS ZenFone 2 s až 4 GB operačnou pamäťou, ktorý sa momentálne dá cez aplikáciu zaobstarať iba za 211 EUR! Ide teda o výrazne nižšiu sumu, ako keby realizujeme objednávky priamo cez web e-shopu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinydeal.wrapper&hl=sk“]