Začiatkom tohto mesiaca sme sa dozvedeli, že Sony bude rozposielať predčasné aktualizácie na Android 6.0 Marshmallow 10 000 šťastlivcom, ktorým sa podarilo získať miesto v ich programe pre beta testerov. Len pred niekoľkými hodinami spoločnosť ohlásila, že začína s posielaním prvej verzie. Sony to uvádza na svojej oficiálnej stránke.

Ak sa vám podarilo toto lukratívne miesto získať a nový Android 6.0 Marshmallow zatiaľ nemáte, nezúfajte. Firma totiž tvrdí, že aktualizáciu rozpošle v niekoľkých vlnách a tak môže trvať aj pár týždňov, kým sa dostane aj k vám. Okrem toho Sony oznámi všetky nové funkcie, ktoré pridá do beta verzií Android 6.0 pre svoje zariadenia.

Sony okrem toho potvrdila, že otvorila neznámy počet ďalších miest pre testovanie. Jediné čo stačí spraviť je stiahnuť si z Google Play aplikáciu „Concept pre Android.“ Ak to stihnete, môžete získať miesto beta testera.

Ak sa chcete zapojiť do tohto programu tak nezabudnite, že musíte vlastniť Sony Xperia Z3 alebo Z3 Compact a musíte sa nachádzať vo Švédsku, Dánsku, Nórsku, Fínsku, Estónsku, Lotyšsku, Litve, Spojenom Kráľovstve, Írsku, Nemecku či na Islande. Vzhľadom na silu slovenského národa bojovať za krajší život aj za hranicami domovskej vlasti je možné, že sa nachádzate práve na území jedného z týchto krajín. Ak tomu tak je, neváhajte sa zapojiť do testovania.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidconcept.signup&hl=en“]