Xiaomi je relatívne nová spoločnosť, ktorá je však dobre známa už aj u nás, na Slovensku. Dokázali to vďaka kvalitným zariadeniam za veľmi rozumné ceny, ktoré len tak ľahko nezakúpite. Čínske obchody špecializujúce sa na predaj spotrebnej techniky sa tohto trendu chytili a svojim zákazníkom prinášajú ďalšie akcie, ktoré cenu zariadení ešte viac tlačia smerom nadol. Najnovším príkladom tohto cenového festivalu, ktorý sa oplatí nezmeškať, je akcia našich kamarátov z Everbuying.net.

Ak hľadáte nový smartfón, nebolo by na škodu zvážiť aj import z Číny. Tento na prvý pohľad strašidelný prospekt je veľmi jednoduchý a vyskúšali ho už tisíce Slovákov, vrátane nás z redakcie. Stačí si jednoducho objednať telefón podľa vášho výberu, prichystať si 20% z ceny, ktoré si naši colníci môžu (ale nemusia) vypýtať za zaplatenie DPH a máte to. Práve ste si kúpili telefón za bezkonkurenčnú cenu.

>>>Zobraziť všetky zlacnené Xiaomi produkty<<<

Everbuying momentálne od 13. do 27. októbra ponúka TOP Xiaomi výrobky za neuveriteľne nízke ceny. Len sa pozrite, čo všetko majú v zľave a ešte akej!

Xiaomi RedMi Note 2

Tento 5,5-palcový zázrak ponúka Full HD displej, 64 bitový procesor Helio X10, ktorý sa nachádza aj vo vlajkovej lodi Meizu MX5 či 32 GB pamäť. Xiaomi Redmi Note 2 môže byť váš a teraz dobre čítajte, za 152,26 EUR (+20% daň). Super, nie?

Xiaomi Mi4

Ak hľadáte niečo výkonnejšie a kompaktnejšie, Everbuying ponúka aj 5,0-palcovú zahraničnú verziu Mi4 so Snapdragon 801 a 3GB RAM. Pri tejto verzii však nedostanete LTE konektivitu, tú si vždy overte v špecifikáciách a následným porovnaním s tabuľkou na konci tohto článku. Tento krásavec môže byť váš za akciových 182,71 EUR.

Ďalšie telefóny a tablety, ktoré za to stoja

Ak vás tento smartfón neoslovil, zvážte napríklad Xiaomi Mi 4i, ktorý môže byť váš 224 EUR, Xiaomi Redmi 2 Pro za 109,32 EUR či nový Xiaomi Mi 4c za 208,55 EUR. Práve Mi 4c ponúka najnovší a obojstranný konektor USB Type-C.

Príslušenstvo za smiešne ceny

Everbuying k telefónom, resp. celkovo ku zariadeniam, ponúka aj bohaté príslušenstvo. Dostupné je napríklad programovateľné tlačidlo Mi Key (0,80€), náhradný obal na Xiaomi Miband (2,24€), náhradný USB do microUSB kábel za 2,63€ či kvalitnú kameru pre športy ala GoPro, Xiaomi Yi za 84,62€.

Čo si už vyberiete je len na vás. Nezabúdajte, poštovné je zadarmo, no akcia trvá len do 27. októbra, tak neváhajte a objednajte si niečo, čo vo vašej IT výbavičke zatiaľ chýba.