Úvod Novinky FOTO Neuveríte, do čoho Japonci obliekajú svoje telefóny

FOTO Neuveríte, do čoho Japonci obliekajú svoje telefóny

3

Keď príde čas na kupovanie príslušenstva pre telefóny, na výber máte z toľko možností, že sa vám z toho môže zatočiť hlava. Medzi nimi nájdete celkom užitočné veci, ako napríklad držiaky do auta, fólie proti poškriabaniu displeja, veci na čistenie, a tak podobne. A potom tu máme spodnú bielizeň. Nemyslím tým spodnú bielizeň pre vás. Myslím tým spodnú bielizeň pre váš smartfón. Hádam by ste ho nenosili len tak, naholo!

Tento trend vznikol, ako inak, v Japonsku, kde je obliekanie telefónov do jahodových nohavičiek veľmi populárne. Toto zvláštne príslušenstvo pochádza z rúk výrobcu hračiek Bandai. Ak hľadáte nejaké praktické využitie, tak márne. Pantsu, ako spodnú bielizeň nazval výrobca, je len módny doplnok.

V Japonsku tento výstrelok obľubujú hlavne tínedžerky a sem tam aj mierne porušení chlapi v strednom veku. Samotné spoďáre sú lacná záležitosť, väčšinou ich kúpite za 2 doláre, poprípade ešte menej. Predávajú sa z automatov, ktoré sú v krajine vychádzajúceho slnka očividne veľmi populárne.

Ak bez gatiek pre smartfón neviete žiť, do Japonska rozhodne nemusíte cestovať. Sedem kusov vás však vyjde na približne 40 dolárov, čo rozhodne nie je zanedbateľná čiastka. Či váš telefón aj naďalej budete nosiť nadivoko je už len a len na vás.

pantsu-1
pantsu-2
pantsu-3
pantsu-4