Úvod Zaujímavosti Tento lacný smartfón má až 6250 mAh batériu, ktorú nabijete iba za...

Tento lacný smartfón má až 6250 mAh batériu, ktorú nabijete iba za hodinu a pol!

4
Doogee T6

Slovíčko výdrž sa v poslednej dobe stalo postrachom každého renomovaného výrobcu smartfónov. A hoci musíme súčasné vlajkové lode nabíjať aj niekoľko krát za deň, čínskej novinky od Doogee sa to určite týkať nebude.

Doogee T6 vo svojich útrobách totižto skrýva priam až ozrutnú kapacitu batérie, pričom hrúbka jeho konštrukcie nepresahuje úctyhodných 9,9 milimetra. Dobrou správou je rovnako informácia, podľa ktorej nabijeme (2A) plnú nádrž 6250 mAh batérie iba za 103 minút, čo znamená približne hodinu a pol.

Výrobca zatiaľ technické špecifikácie bližšie neodhalil, no predpokladá sa, že smartfón ponúkne slabšie mid-range parametre. Zmienka nepadla ani o výdrži. Ak ale zoberieme do úvahy šetrné čipsety od spoločnosti MediaTek či HD displej, dva až tri dni bežnej prevádzky by problém byť určite nemal.

Nadupaný Xiaomi Redmi Note 2 za neuveriteľne nízku cenu práve TU!

Ďalšou skvelou správou je funkcionalita, ktorá používateľom umožní zapínať reverzný tok energie – to poslúži na nabíjanie batérie iných mobilných zariadení. Takúto užitočnú vec nepochybne ocenia najmä naši priatelia v ‚núdzi‘.

Dostupnosť či cenovku Doogee T6 taktiež zatiaľ nepoznáme, drahý ale bez akýchkoľvek pochýb nebude. Viac oficiálnych detailov sa zrejme dozvieme už ďalší mesiac.

Doogee T6
Doogee T6