Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Delo GALAXY S7 v AnTuTu: Snapdragon 820, Adreno 530, 4GB RAM a...

Delo GALAXY S7 v AnTuTu: Snapdragon 820, Adreno 530, 4GB RAM a 5,7″ QHD

9
Jeden z konceptov Galaxy S7

Viete, čo je najlepšie? Že až do marca budúceho roka nebude ničoho iného na internete, ako informácií o ďalšej vlajkovej lodi spoločnosti Samsung. Ďalší polrok budeme čítat iba o pravdepodobných špecifikáciach, dizajne alebo nových funkciách očakávaného kráľa Galaxie. A aby sme to celé konečne odštartovali, tu je jedna z prvých správ.

Údajne Galaxy S7 v AnTuTu
Údajne Galaxy S7 v AnTuTu

V databáze populárnej benchmark aplikácii objavilo zopár zvedavých ľudí neznáme Android (5.1.1) zariadenie pod kódovým označením ‚Lucky‘. Je vybavené zatiaľ nedostupným, 4-jadrovým čipsetom Snapdragon 820, ktorý ukrýva výkonný grafický procesor Adreno 530. A ako je možné vidieť z dostupných výsledkov troch testov, podarilo sa mu v grafickej oblasti s poriadnym náskokom prekonať trošku starší, no súčasne stále jeden z TOP kúskov na trhu – Exynos 7420.

Keďže už dávnejšie vrcholoví predstavitelia juhokórejského výrobcu naznačili, že by sa v ich produktoch mohol opäť objaviť Snapdragon od Qualcommu, je tu veľká pravdepodobnosť, že sa práve pozeráme na jeden z variantov Samsung Galaxy S7, pričom ponúknu klasickú uhlopriečku 5,2-palca a väčšiu s rozmerom 5,7″. Momentálne má dokonca prebiehať optimalizácia prototypu zatiaľ nepredstavenej vlajkovej lode.

Existujú dokonca špekulácie, podľa ktorých budú oba s ohnutým displejom (edge a edge+), pričom ďalšia kombinácia ponúkne miesto Snapdragon 820 vlastný čipset Exynos vynovenej generácie.

Medzi hardvérovou výbavou záhadného smartfónu ‚Lucky‘ nájdeme aj 64 GB interný priestor pre dáta, 4GB operačnú pamäť, 16 a 5 MPx fotoaparáty či Quad HD rozlíšenie.

Horúce novinky sa objavili na čínskej sociálnej sieti Weibo, časť textu z grafov je teda pre nás nečitateľný. Prvý by mal byť celkový počet bodov, ďalší 3D test a tretí výkon jedného jadra. V posledných dvoch zvíťazila americká novinka, najviac celkových bodov získal ale Exynos 7420.

Snapdragon 820 v AnTuTu
Snapdragon 820 v AnTuTu

Snapdragon 820 v AnTuTu-820-antutu-2

Snapdragon 820 v AnTuTu