Úvod Novinky Monštrum z Číny: Tablet so 4-jadrovým Intelom, Windows 10 a Android 5.0...

Monštrum z Číny: Tablet so 4-jadrovým Intelom, Windows 10 a Android 5.0 v zľave!

2

Málokedy sa stáva, že by nás niektoré zo zariadení zaujalo natoľko, ako novinka od spoločnosti Teclast. Čínski výrobcovia sa snažia zubami nechtami konkurovať gigantom, ktorí majú na vývoj nových zariadení miliardy dolárov. Aj vďaka tejto snahe sa na trh dostávajú skutočne zaujímavé zariadenia. Príkladom toho je Teclast X98 Pro so štvorjadrovým procesorom Intel X5 Z8500.

Ak si hovoríte čo je na tomto, na prvý pohľad neznámom zariadení zvláštne, resp. prečo je „monštrum z Číny,“ tak čítajte ďalej, veľmi rýchlo to pochopíte.

Tento 9,7-palcový tablet totiž ponúka hneď dva z najnovších operačných systémov. Jedným z nich je dobre známy Android 5.0 Lollipop a tým druhým je ešte známejší Windows 10. Okrem toho ho poháňajú 4 jadrá od Intelu nataktované na 2.24 GHz. Pozerať sa budete na 9,7-palcový IPS displej s rozlíšením 2 048 x 1 536. Procesoru budú sekundovať 4 GB operačnej pamäte RAM a súbory môžete ukladať do 64 GB úložiska.

Zobraziť kompletné špecifikácie

teclast

Zaujímavá je aj konektivita zariadenia. Teclast X98 Pro ponúka slot pre TF kartu, micro USB slot a dokonca aj micro HDMI slot. Celé zariadenie poháňa 8 000 mAh batéria. Ak ste jeden z tých, ktorí radi fotia s tabletom, k dispozícii budete mať 5 Mpx zadný a 2 Mpx predný fotoaparát.

Ak vás tento tablet zaujal, objednať si ho môžete v obchode Everbuying.net za zvýhodnenú cenu 219,41 EUR. Nezabúdajte ale, že colníci si k nemu priúčtujú 20% z hodnoty. Jedná sa o štandardný postup pre zaplatenie DPH.

Zobraziť tablet v e-shope

teclast3