Úvod Výrobcovia Meizu MEIZU ohlásilo mediálne podujatie, vraj predstaví MX5 Pro

MEIZU ohlásilo mediálne podujatie, vraj predstaví MX5 Pro

1
Meizu MX5

Meizu patrí medzi najpokrokovejších čínskych výrobcov, akých momentálne nájdeme na spotrebiteľskom trhu s mobilnými telefónmi. Vlajkovou loďou MX5 dokázal, že vie vyrobiť prémiový model, ktorý nepripraví zákazníka o poriadny balík peňazí. A keďže musí držať krok s konkurenciou, už o pár dní plánuje predstaviť ešte lepšiu verziu.

Reč je samozrejme o MX5 Pro, nástupcovi za minuloročný MX4 Pro. Spoločnosť v tých dňoch oznámila nadchádzajúcu tlačovú konferenciu. Na upútavke je možné vidieť slová ako „Meizu Go Pro“ a človeka s nenasadenými lyžami, pričom sa snaží vyšplhať na zasneženú horu. Taktiež na nej nechýba ani dátum či čas realizácie – 23. septembra o pol tretej.

Upútavka na mediálne podujatie Meizu
Upútavka na mediálne podujatie Meizu

Na svetlo sveta ale vyplávali špekulácie aj možnom predstavení úplne novej vlajkovej lodi, ktorá by predstavovala prvý produkt, nesúci nové logo.

A čo špecifikácie?

Vylepšená vlajková loď Meizu MX5 Pro by mala prísť s 5,5-palcovým Full HD displejom, nakoľko ešte nedávno prezident spoločnosti prezradil, že použitie Quad HD panelu nemá pri smartfónoch žiadny význam. Čipset bude buď 10-jadrový MediaTek Helio X20 alebo Exynos 7420 od juhokórejského Samsungu. Medzi technickými špecifikáciami má byť aj 4 GB RAM-ka, 21/5 MPx snímače, laser, alebo operačný systém Android vo verzii 5.1 Lollipop s nadstavbou Flyme UI.

Vizuálny vzhľad hliníkovej ‚unibody‘ konštrukcie údajne ponesie charakteristické prvky MX5.

Čo si však pre nás Meizu naozaj pripravilo, budeme vedieť už onedlho. Zostaňte preto v strehu.