Úvod Zariadenia Smartphony GearBest ponúka hliníkový Android smartfón za neodolateľnú cenu, nezmeškajte to!

GearBest ponúka hliníkový Android smartfón za neodolateľnú cenu, nezmeškajte to!

1
Ulefone Paris

Elegantná 8 milimetrová konštrukcia s ešte elegantnejším 2.5D ochranným sklom, tenučké rámiky okolo 5″ displeja, kvalitný Omivision fotoaparát či 8-jadrový čipset od spoločnosti MediaTek. E-shop GearBest momentálne ponúka ambiciózny 4G smartfón Ulefone Paris v predbežných objednávkach za necelých 152 EUR.

Tovar by mal byť zákazníkom odoslaný po 25. septembri, pričom doprava ide na účet predajcu. Treba ale počítať s príplatkom v podobe DPH či CLA, keďže ide o sumu nad 150 EUR.

Ulefone Paris predstavuje skvelý produkt pre každého, kto preferuje prémiové materiály a poriadnu výdrž batérie, hoci ponúka len 2,200 mAh kapacitu. V čínskom smartfóne nájdete preto iba HD displej, ktorý má podľa slov výrobcu predstavovať najideálnejšiu voľbu pri zabezpečovaní celodennej prevádzky na jedno jediné nabitie.

Vo výbave samozrejme nechýba ani dual SIM funkcionalita, vďaka ktorej môžeme vložiť do mobilného zariadenia až dve SIM karty naraz. Pokiaľ sa rozhodneme iba pre jednu, druhý slot poslúži pre užitočnú microSD kartu na rozšírenie 16 GB internej pamäte. Čipsetu asistuje aj 2 GB operačná pamäť. Na zadnej strane hliníkovej konštrukcie nájdeme okrem loga a LED blesku 13 MPx snímač s rovnako clonou (f/1.8.), akou disponuje aj LG G4. Selfie foťák ponúka rozlíšenie 5 MPx a softvérové ‚skrášľovače‘ tváre.

Ulefone Paris
Ulefone Paris

Smartfón sa dokonca nemusí hanbiť ani za audio. Vďaka prítomnosti špeciálneho zvukového procesora a komplexného systému si používateľ vychutná film alebo hudbu neporovnateľne lepšie, ako pri bežnej konkurencii.

Zobraziť Ulefone Paris v e-shope

Medzi podporovaným frekvenciami sietí našich mobilných operátorov dokonca nájdeme aj občas problémové 800 MHz pásmo. Ulefone Paris poháňa operačný systém Android v stále aktuálnej verzii 5.1.

Podporované frekvencie:
2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600 MHz

[table id=48 /]