Úvod Výrobcovia Lenovo GearBest ponúka Lenovo Vibe Shot iba za 282 EUR, nezmeškajte to!

GearBest ponúka Lenovo Vibe Shot iba za 282 EUR, nezmeškajte to!

3
Lenovo Vibe Shot

Pokukujete po novom fotomobile od spoločnosti Lenovo? Ak vám však príde zhruba 400 EUR za slovenskú distribúciu priveľa, môžete sa obrátiť na medzinárodný a spoľahlivý e-shop GearBest, ktorý ho momentálne ponúka za neporovnateľne nižšiu sumu.

Počas momentálne prebiehajúcich predbežných objednávok môže byť Vibe Shot váš za necelé tri stovky. Tie končia už o pár dní, 20. septembra. Potom začne odosielanie rezervovaných kusov do rúk zákazníkom.

Android smartfón predstavuje kombináciu prémiových materiálov či dvoch kvalitných fotoaparátov. Jeho konštrukcia pozostáva z kovového rámiku a ochranného skla Gorilla, ktoré výrobca umiestnil nielen na prednú, ale aj zadnú stranu zariadenia, čo mu dodáva skutočne luxusných šmrnc. Vďaka tomu vytvára pri držaní v rukách dojem, že ide o drahý produkt z hi-end triedy, pričom samotná cenovka nepresahuje súčasný mid-range štandard.

Lenovo Vibe Shot
Lenovo Vibe Shot

Najväčším marketingovým ťahákom je 16 MPx BSI senzor, ktorému asistuje optická stabilizácia obrazu, až trojitý LED blesk a užitočné infračervené zaostrovanie na nečakané momentky. Lenovo Vibe Shot nerobia problém ani zhoršené svetelné podmienky, počas ktorých dokáže vyhotoviť stále kvalitný záber. Vo výbave aplikácie fotoaparátu nechýba ani manuálny mód pre profíkov. Na kovovej konštrukcii taktiež nesie hardvérovú spúšť či maličké tlačidlo, ktoré umožňuje pohodlné prepínanie z automatického do profesionálneho módu a naopak. Predný selfie foťák zase disponuje rozlíšením 8 MPx či softvérovým mejkapom.

V útrobách smartfónu Vibe Shot nájdeme postačujúci čipset Snapdragon 615 s osemjadrovým procesorom, 3GB operačnú pamäť alebo tradičnú dual SIM funkcionalitu. Operačný systém Android vo verzii 5.0 Lollipop je samozrejmosťou, pričom výrobca už stihol sprístupniť aktualizáciu na 5.1.

Lenovo Vibe Shot
Lenovo Vibe Shot

Novinka od čínskeho výrobcu nezaostáva ani v oblasti konektivity, kde disponuje podporou pre dôležité 800 MHz pásmo 4G sietí slovenských mobilných operátorov. To je potrebné vždy, keď sa vzdialime od väčších miest.

Zobraziť smartfón v e-shope

Lenovo Vibe Shot momentálne testujeme, takže by sa čoskoro mala na našom webe objaviť celá recenzia. Ak máte hocijaké otázky, môžete ich nasmerovať do komentárov v tomto článku.

Podporované frekvencie

  • 2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
  • 3G: WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
  • 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600 MHz

[table id=48 /]