Úvod Zariadenia BLUBOO Xfire je najlacnejším 4G LTE smartfónom na trhu. Predáva sa za...

BLUBOO Xfire je najlacnejším 4G LTE smartfónom na trhu. Predáva sa za smiešnych 75€

4

Mnohí z nás spájajú Čínu najmä s kopírovaním alebo nekvalitnou výrobou. To je ale už dávno minulosťou; doba sa zmenila a export z obrovskej ázijskej krajiny nepredstavuje iba hŕbu ‘odfláknutých’ produktov, neschopné vydržať pár dní bežného používania. Smartfóny pod značkou Bluboo sú toho skvelým príkladom.

Za Bluboo stojí čínska spoločnosť Shenzhen Huihua Exploit Technology Co., Ltd, ktorá započala svoju činnosť ešte v roku 2006 s cieľom prinášať na spotrebiteľský trh cenovo dostupné a zároveň aj dobre vybavené telekomunikačné zariadenia so spoľahlivou certifikáciou kvality CE, FCC a NCC.

TIP: Kompletné špecifikácie BLUBOO Xfire

bluboo-2

Pre každého, kto hľadá najlepší pomer cena/kvalita/výbava, je priam ideálnym riešením smartfón Bluboo Xfire. Prečo? Medzi jeho technickými špecifikáciami nájdete nielen pekný 5-palcový qHD displej, 8 a 5 MPx foťáky, dual SIM funkcionalitu, 2750 mAh batériu alebo čistý OS Android 5.1 Lollipop, ale aj výkonný 4-jadrový CPU od spoločnosti MediaTek.

TIP: Zoznam obchodov predávajúcich BLUBOO XFire

bluboo-6

Jeden náročný alebo dva menej náročné dni používania by teda nemali byť absolútne žiadnym problémom. Taktiež si rozumie s OS CyanogenMod či špičkovou MIUI od Xiaomi. Zabudnúť nesmieme ani podporu gest, ktoré nám uľahčia dotykové ovládanie. K dispozícii sú tri rôzne farebné prevedenia. Cena sa pritom pohybuje na veľmi nízkej úrovni, za Xfire totiž nezaplatíte viac ako 80 EUR! Predstavuje teda ideálnu voľbu v takej situácii, kedy nechcete za smartfón vyhadzovať priveľký balík peňazí.

bluboo-3

Podporované frekvencie

  • 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
  • 3G: WCDMA 850/900/2100MHz
  • 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz

Frekvencie sietí slovenských operátorov

[table id=48 /]