Úvod Novinky VIDEO: Snažil sa zničiť Nokiu 3310 červeno rozpálenou guľou niklu. Tipnite si,...

VIDEO: Snažil sa zničiť Nokiu 3310 červeno rozpálenou guľou niklu. Tipnite si, či sa mu to podarilo!

9

Niektorí z našich čitateľov pravdepodobne nemajú dosť rokov na to, aby si spomenuli na slávu ikonickej Nokie 3310 a jej schopnosti prežiť úplne všetku fyzickú záťaž, ktorej sme ju bežne aj menej bežne vystavovali. Ak na zem pustíte dnešné smartfóny, takmer okamžite sa im rozbije displej. Ak však na zem pustíte Nokiu 3310, nerozbije sa displej ale podlaha.

Aby toho nebolo málo, Nokia 3310 mala v sebe predinštalovaného hadíka, čo je jedna z najlepších mobilných hier vôbec. Kto by ho nemal rád?

Tak či tak, aby svet opäť raz zajasal na nezničiteľnosťou Nokie 3310, jeden YouTuber sa rozhodol preveriť ju poriadne horúcim testom. Na jej povrch položil do červena rozpálené gule niklu. Do videa sme šli s presvedčením, že táto ikona medzi telefónmi hravo porazí aj nukleárny výbuch. Mrknite na to nižšie.

Ako ste mohli vidieť, Nokia to bohužiaľ nerozdýchala, no jedna vec je jasná. Dnešným telefónom by hravo stačila jedna taká rozpálená guľa, zatiaľ čo stará dobrá Nokia 3310 zvládla hneď tri.

A len preto, že môžeme a preto, že sa nám chce, tu je zoznam 25 vecí vytvorených človekom, ktoré je takmer nemožné zničiť. Príjemnú zábavu!