Minuloročné inteligentné hodinky kórejského giganta Samsung, model Gear S so zakriveným displejom, budú mať čoskoro nástupcu. Tentokrát výrobca zvolil okrúhly ciferník, kov a uvidíme ich už čoskoro.

Konkrétne sa tak udeje na technologickom podujatí IFA 2015 v Berlíne, kde budú Samsung Gear S2 predstavené. Výrobca nám aj ukázal pár prezentačných snímkov tohto zariadenia.

Samsung Gear S2 ponúknu okrúhly AMOLED displej s rozlíšením 360 x 360 pixelov, kovové telo s otočným mechanickým prstencom, množstvo senzorov ale aj slot na nano SIM kartu.

Výrazne sa zmení aj užívateľské prostredie operačného systému Tizen, ktoré je logicky prispôsobené pre zobrazenie informácií v kruhu. Nová je aj grafika, funkcie, aplikácie a spôsob ovládania. Vo všeobecnosti by malo ísť o kombináciu hardvéru a softvéru, ktorá hlavne lahodí oku.

Dennis Miloseski, viceprezident pre dizajn americkej pobočky Samsungu, nám ukázal hodinky na reálnej fotografii na jeho Instagram profile.

Aj keď je dizajn subjektívna záležitosť, hodinky vyzerajú rozhodne zaujímavo a korešpondujú s prispôsobenými promo obrázkami výrobcu.

Samsung-Gear-S2

Páčia sa vám nové inteligentné hodinky Samsung Gear S2?