Úvod Zariadenia Coolpad prichádza na Slovensko s dvojicou cool smartfónov – Porto a Modena

Coolpad prichádza na Slovensko s dvojicou cool smartfónov – Porto a Modena

3

Na svete existuje približne tisíc značiek smartfónov, no je iba jedna z veľkej desiatky, ktorá v Európe chýba. S hrdosťou oznamujeme, že značka Coolpad, siedmy najväčší výrobca na svete a štvrtý najväčší výrobca v Číne, vstupuje na slovenský trh! Slovenskí zákazníci si budú môcť vybrať na začiatku z dvojice cool smartfónov.

Coolpad Porto – s nádherným tenkým dizajnom a špičkovou rýchlosťou

Smartfón Coolpad Porto so 4,7-palcovým displejom má hrúbku na okrajoch len 4,8 mm, pričom jeho najhrubšia časť meria iba 7,9 mm. Práve tieto hodnoty z neho robia jeden z najtenších telefónov na trhu. Zaoblená, ergonomická zadná časť a extrémne ľahké materiály, vďaka ktorým sa celková hmotnosť vyšplhala iba na 119 gramov, robia z tohto telefónu nositeľné umelecké dielo. Zadný kryt modelu Porto je vyrobený zo semienok kešu orieškov vďaka čomu je na dotyk príjemný a jemný. Tento prírodný materiál je nielen ekologický, ale aj vyzerá dobre, pretože nezanecháva na svojom povrchu odtlačky. Porto príde na Slovensko v bielej alebo čiernej farbe.

Porto_AllviewNovinka ponúka dvojicu kvalitných fotoaparátov (predný 5 Mpix, zadný 8 Mpix), vďaka čomu získate vynikajúce zábery. S Portom budú vaše perfektné nočné selfie splneným snom, keďže predný fotoaparát umožňuje nasať viac svetla vďaka svojmu f/2.2 BSI snímaču a s 28 mm širokouhlým objektívom zachytí ešte viac vašich priateľov. Cool pre selfie aj kamošov, však? Stačí sa iba usmievať a fotoaparát už za vás urobí všetko. Dokonca nie je potrebné stláčať ani žiadne tlačidlo. No a keď selfie nestačí, ešte vždy môžete využiť možnosť nahrať video vo FullHD (1080p) rozlíšení!

Porto_BlackNenechajte sa tenkým telom Porta zmiasť, pretože ultra-tenké Porto je superrýchly LTE smartfón, ktorý vám umožňuje sťahovať dáta neuveriteľnou rýchlosťou. S Portom sa môžete usadiť kdekoľvek a sledovať váš obľúbený seriál, počúvať skladby, uskutočňovať videohovory s priateľmi alebo streamovať video kedykoľvek.

A čo takto prepnúť program na vašej TV z Coolpadu? Alebo chcete zmeniť teplotu na klimatizácii? S iba tromi jednoduchými krokmi môžete ovládať akýkoľvek spotrebič prostredníctvom infraportu, pretože Porto vám to umožňuje.

A ak je váš deň naozaj dlhý, ešte vždy môžete využiť režim šetrenia energie a predĺžiť životnosť zabudovanej 1 800 mAh batérie vášho Porta.

Coolpad Modena, Baviť sa nebolo nikdy také zábavné

Modena_frontHranie hier, sledovanie videí alebo iba prosté ukazovanie fotiek vašim priateľom nikdy nebolo také zábavné, ako so smartfónom Coolpad Modena na jeho 5,5-palcovom displeji. Model Modena je vybavený štvorjadrovým 64-bitovým procesorom Qualcomm Snapdragon 410 a Adreno 306 GPU, čo vám umožní hrať ešte coolovejšie 3D hry.

Tento rýchly 4G/LTE dual SIM smartfón vám umožňuje prepínať medzi sieťami kedykoľvek chcete, čím sa stáva ideálnym pre tých používateľov, ktorí sú vždy na cestách, a ktorí si radi užívajú svoj obľúbený obsah na veľkom a jasnom displeji. Modena prichádza v prémiovom dizajne s takmer neviditeľným rámom displeja a tenkým, 8,6 mm telom v bielom, čiernom alebo zlatom prevedení.

Coolpad Modena je cool na zachytávanie špeciálnych momentov s 8 Mpix fotoaparátom a LED bleskom či napríklad na nahrávanie 1080p videa. Aby ste dosiahli WOW efekt vašich fotografií, nezabudnite si nastaviť korekciu mejkapu, nočný režim, HDR alebo fotenie úsmevom.

Silná 2 500 mAh batéria zasa zaistí všetkým hráčom a tým, čo radi cestujú, že si svoj smartfón budú môcť slobodne užívať.

Modena_allview

A to ešte nie je zďaleka všetko o predstavených skutočne nádherných telefónoch. Oba modely, Porto aj Modena, podporujú ovládanie smart gestami. Vďaka tomu môžete napríklad spúšťať obľúbené aplikácie z pohotovostného režimu. Stačí napísať napríklad „E“ a otvorí sa internetový prehliadač alebo „M“ a otvorí sa hudobný prehrávač. Taktiež môžete svoj smartfón prebudiť kedykoľvek jednoduchým dvojitým poklepaním po displeji.

A teraz, keď už viete, že Porto a Modena sú dostatočne cool pre vás, budete ich mať ešte radšej keď vám prezradíme ich cool cenu. Tieto skvelé telefóny s prémiovým vzhľadom sú konečne dostupné aj na Slovensku, a to za cenu, ktorá sa bude pohybovať v rozmedzí od 150 do 200 eur. Oba smartfóny budú dostupné od septembra exkluzívne u operátora O2 a v sieti predajní NAY Elektrodom. Je teda Coolpad dostatočne cool pre Slovensko?