Online predajca everbuying.net aktuálne ponúka za zvýhodnenú cenu atraktívny, nedávno predstavený smartfón výrobcu Blackview s označením Alife P1 Pro.

Tento smartfón je vybavený 5,5 palcovým IPS displejom s rozlíšením 720 x 1280 pixelov, pod ktorým nájdeme „pohon“ v podobe 64-bitového quad-core čipu MediaTek MTK6735 s taktom 1.0 GHz.

Čipset dopĺňa 2 GB pamäť RAM a grafická jednotka Mali-T720. 16 GB internú pamäť je možné rozšíriť vďaka slotu na micro SD karty, pričom ďalšie dva sloty slúžia pre použitie SIM kariet so 4G konektivitou.

Snímanie odtlačkov prstov už nie je výsada len drahých smartfónov, pričom aj Alife P1 Pro je vybavený takýmto snímačom, ktorý je ukrytý v domovskom tlačidle pod displejom.

Zadnej strane dominuje 13 MPix snímacia jednotka, kde selfie fotografie zhotovíte s 5 Mpix predným fotoaparátom.

blackview-alife-p1-pro_1

Smartfón je pevnej konštrukcie, ktorá zaujme veľmi tenkým profilom, zariadenie má rozmery 15,5 x 7,4 x 0,8 cm pri váhe 170 gramov a nájdeme v ňom 2600 mAh batériu.

Menej náročný čipset v kombinácii s Androidom Lollipop vo verzii 5.1 poskytne dostatočnú výdrž na jedno nabitie a Blackview Alife P1 Pro je možné si objednať s bezplatným doručením do našej krajiny.

blackview-alife-p1-pro

Pre aktuálnu cenu, viac informácií a snímok už navštívte stránku produktu↓

Zobraziť Alife P1 Pro