Úvod Zariadenia SÚŤAŽ + AKCIA: Značkové aj menej známe smartfóny + príslušenstvo v lákavých...

SÚŤAŽ + AKCIA: Značkové aj menej známe smartfóny + príslušenstvo v lákavých zľavách

0

Leto je príležitosť, ako sa vybaviť na nové výzvy, ktoré na vás budú čakať od septembra. Či už chcete smartfón alebo príslušenstvo kúpiť sebe alebo svojim známym, napríklad vášmu dieťaťu pred nástupom do školy, máme pre vás perfektný tip, kde tak spraviť.

Letná súťaž

Naši kamaráti z Everbuying.net si pripravili obrovskú akciu, ktorej súčasťou nie sú len zľavy, ale aj súťaž, v ktorej vyžrebujú 71 výhercov. Čítate správne, 71 výhercov. Ako teda na to? Veľmi jednoducho. Ak sa chcete zúčastniť zlosovania, stačí na Facebook vyzdieľať túto stránku (zdieľajte však priamo z nej). Výhry sú zaujímavé. Prvý výherca získa Xiaomi Redmi 2 Pro, 4,7-palcový Android smartfón s LTE konektivitou. Ďalších 20 výhercov získa 10 000 mAh batériu od Xiaomi a 50 ďalších získa prenosnú batériu a USB svetlo od Xiaomi, ktoré vám hravo osvieti napríklad klávesnicu.

zlavy
Zľavy na zariadenia popredných výrobcov

Zariadenia od ASUS, Lenovo, Meizu v obrovských zľavách

To ale nie je všetko, počas nasledujúcich dní na vás čakajú zľavy na zariadenia od známych výrobcov. Medzi stále aktívne zľavy, resp. zľavy, ktoré sa chystajú patria zariadenia od Meizu (25. júla – 30. júla), Lenovo (20. júla – 25. júla), Nubia (20. júla – 25. júla), Asus (25. júla – 30. júla), Doogee (25. júla – 30. júla) a ďalšie. Celý zoznam nájdete v časti „Brands Area.“ Zľavy začínajú vždy v prvý deň akcie o 11:00 stredoeurópskeho letného času (SELČ) a končia posledným dňom o 10:59 SELČ.

Veľké zľavy, rýchle predaje

Ani to nie je všetko, každý deň bude Everbuying.net pridávať nové a nové zariadenia, ktoré si môžete kúpiť za akciové ceny. V týchto dňoch majú pre vás k dispozícii zariadenia od Lenovo, Nubia či Ulefone. Ako príklad môžeme spomenúť Nubia Z9 Mini, ktorá je zlacnená z 349€ na 212€.

Ak teda lovíte po novom telefóne či šikovnom príslušenstve, mrknite aj na zľavy, ktoré si pre nás pripravili kamaráti z ďalekej Číny. Negarantujeme, že tam nájdete presne to, po čom túžite, no za skúšku to stojí. V diskusii kľudne napíšte, aký objav vás zaujal najviac, poprípade čo by ste chceli vidieť v zľave nabudúce.