Tak sa zdá, že čínsky výrobca chce niečo nepriamo naznačiť. Začiatkom týždňa sme mali príležitosť vidieť pár indícií, ktoré niektorí odborníci brali ako náznak vznikajúcej spolupráce so spoločnosťou Nokia, a teraz sa jeden z jej starých mobilných telefónov dokonca objavil na upútavke nadchádzajúceho mediálneho podujatia Meizu.

Súvis medzi očakávaným Android smartfónom M2 a úspešnou klasikou 1110 bude zrejme spočívať v tradičnom dizajne či skvelej dostupnosti.

Popredné svetové média dostali navyše k pozvánke od Meizu aj jeden polo-funkčný kúsok s logom Nokia, pričom ten dokázal tak maximálne zobraziť dátum 29.7., čo je vlastne dátum pripravovaného podujatia. To taktiež môžeme brať aj ako ďalšiu indíciu budovania partnerstva.

Smartfón M2 by mal podľa databázy čínskeho certifikačného úradu obsahovať jednoduchší hardvér, teda 5-palcový HD displej, 64-bitový čipset MediaTek 6735, 2GB operačnej pamäte, 16GB interného úložiska spolu s možnosťou rozšírenia prostredníctvom microSD karty, 13 MPx a 5 MPx fotoaparáty či 2,700 mAh batériu.

Najzaujímavejšia bude však zrejme cena, ktorá nepresiahne podľa doterajších špekulácií po prepočte na americké doláre ani jednu stovku.

blue-charm-invite
meizu-m2-invite
meizu-m2-invite-01
meizu-m2-invite-02-2