Vojna medzi Samsungom a Apple je veľmi dobre známa. Marketingové oddelenie juhokórejského výrobcu si totiž veľakrát na mušku zobralo práve jeden z najúspešnejších smartfónov ich najväčšej konkurencie, Apple.

Ich najnovšia kampaň zameraná na promo dvoch noviniek, Galaxy S6 a Galaxy S6 edge v tomto trende nespravila výnimku. Tentokrát sa Samsung rozhodol upriamiť pozornosť na jednotlivé funkcie, ktoré porovnal s iPhone 6. Celá kampaň sa nesie v slogane „Keď si to tak spočítate, tak 6 je lepšia než 6.“

Za obeť padli napríklad nudné bočné rámiky na iPhone 6, zatiaľ čo S6 edge dokáže na zahnutých rámikoch zobraziť informácie či upozorniť na prichádzajúci hovor farebným prúžkom. iPhone 6 namiesto farieb či textu upozorňuje na nové udalosti len vibrovaním.

Ďalšia kritika sa týka nabíjania. Oba modely od Samsungu totiž zvládajú bezdrôtové nabíjanie, iPhone 6, ako už možno tušíte, takúto funkcionalitu neumožňuje. Nakoniec sa spoločnosť zamerala na porovnanie širokouhlých selfie fotografií. Do fotografie z Galaxy S6 edge sa zmestí celá rodina, na fotografii z iPhone 6 nájdete odrezanú babičku.

Celé podarené video si môžete pozrieť nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=uyMTAKx5BEA