foto: qex.sk

Dnes už je štandardom, že rôzny predajcovia, značky či obchody vybavia každého svojho zákazníka vernostnou kartou, ktorú môžu pri častých alebo pravidelných nákupoch využiť pre rôzne zľavy alebo benefity.

Keďže zákazníci navštevujú množstvo obchodov, ich peňaženky sú zaplnené množstvom takýchto plastových kartičiek, čo nie je zrovna komfortné.

Vďaka užitočnej aplikácii Stoard sa ich môžete zbaviť a všetky presunúť práve do tejto aplikácie, ktorá je optimalizovaná pre našu krajinu.

Vďaka integrovanému skeneru môžete do aplikácie pridávať vernostné karty a to nasnímaním čiarového kódu prostredníctvom fotoaparátu.

Ak budete chcieť v obchode na kartu pripísať body, využiť zľavu alebo vykonať inú transakciu, jednoducho necháte personál obchodu naskenovať obrazovku vášho smartfónu.

snímka191

Pre použitie aplikácie nie je potrebná žiadna registrácia, vybrať si môžete z ponuky viac ako 1800 prednastavených kariet, pričom nechýbajú najobľúbenejší predajcovia ako napríklad Tesco, dm, COOP, IKEA Family, Sportisimo, Billa, Dr. Max, FAnn, SUNPHARMA a podobne.

Navštívte obchod Google Play a vyskúšajte tento bezplatný a užitočný nástroj.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stocard.stocard“]

Ďakujeme za tip, NTN Labs!