O2 prináša pre všetkých svojich zákazníkov odchádzajúce roamingové volania v rámci Európskej únie za ceny ako na Slovensku. Ponuka platí pre zákazníkov všetkých programov bez nutnosti akejkoľvek aktivácie alebo poplatku, samozrejme automaticky od 1. júla do 31. augusta 2015.

Zákazníci O2 Paušálov tak budú volať v roamingu v rámci krajín EÚ za 10 centov, s programom O2 Moja Firma za 12 centov a s programom O2 Fér a ostatnými tarifami za 13 centov za minútu.

Martina Jamrichová, hovorkyňa O2:

O2 opäť prináša revolučnú novinku na slovenskom trhu. Tentokrát sme sa zamerali na roamingové volania z krajín Európskej únie. Všetci naši zákazníci môžu volať zo svojich dovoleniek, návštev, či pracovných ciest len za domáce ceny. Tak ako je v O2 dobrým zvykom, ponuka platí férovo, pre všetkých zákazníkov bez rozdielu automaticky a bez nutnosti akejkoľvek aktivácie, resp. poplatku.

Letné roamingové volania s O2
O2 prináša všetkým svojim zákazníkom od 1. júla do 31. augusta 2015 roamingové volania z krajín Európskej únie za ceny ako na Slovensku. Ponuka platí pre všetkých zákazníkov s platbou na faktúru aj pre zákazníkov, ktorí si dobíjajú kredit. Zákazníci O2 Paušálov (Mini, Modrý, Strieborný, Zlatý, Platinový, Diamantový) volajú z krajín EÚ za cenu 0,10 eur za minútu.

swwFiremní zákazníci programu O2 Moja Firma volajú v lete z uvedených krajín 0,12 eur za minútu a zákazníci programu O2 Fér, či ostatných historických tarifov volajú za cenu 0,13 eur za minútu hovoru.

Férové podmienky pre letné roamingové volania s O2
Letná roamingová ponuka O2 je bez akýchkoľvek poplatkov a bez nutnosti aktivácie. O tú sa postará O2, ktoré službu svojim zákazníkom aktivuje 1. júla a deaktivuje 31. augusta automaticky.

V prípade ak má zákazník aktivovanú službu EU Pas alebo EU Pas na deň a chce využívať novú letnú roamingovú ponuku, musí si túto službu deaktivovať.