iPhone 6 a iPhone 6 Plus

Tiež nemáte radi, keď sa váš telefón zmení na ručný granát? Nuž, niečo podobné sa nedávno stalo jednému chlapíkovi z Indie. Celá udalosť navyše vyzerá, akoby pochádzala z akčného filmu.

Yadav Kishan šoféroval a volal so svojím kamarátom. Telefón bol zapnutý na hlasný odposluch, takže ho našťastie nemal momentálne pri uchu. Zrazu si však všimol, že jeho dva dni starý iPhone 6 za 943 amerických dolárov začal dymiť a je veľmi horúci. Vyhodil ho teda von oknom a v momente, keď telefón dopadol na zem, jednoducho vybuchol.

Po tom, čo sa zničený iPhone schladil, vzal ho späť do obchodu. Tam ho presmerovali na Apple Centrum, kde mu povedali, že nemôžu zaregistrovať jeho sťažnosť. Ohorené zostatky zo smartfónu zobrali nakoniec na analýzu a Yadav musí teraz čakať na správu z Apple.

vybuchnuty iphone

Nahnevaný chlapík nakoniec spísal s políciou zápisnicu a je celkom možné, že bude výrobcu žalovať. Faktom je, že teraz nemá žiadny smartfón. Výbuch telefónu by mal byť pravdepodobne pokrytý zárukou. O situácii vás ešte určite budeme informovať.