Druhá generácia „zabijaka vlajkových lodí“, smartfón OnePlus 2, uzrie svetlo sveta oficiálne už za necelý mesiac a postupne sa dostávajú na povrch rôzne, rozhodne zaujímavé informácie.

Zatiaľ vieme, že zariadenie bude predstavené 27. júla a to aj prostredníctvom virtuálnej reality, OnePlus 2 bude vybavený procesorom Snapdragon 810 vo verzii 2.1 a tento smartfón bude vôbec ako prvý vybavený USB portom typu C.

Všetky tieto informácie sú overené a zverejnil ich priamo výrobca, objavili sa však aj nekonkrétne dohady na čele s fotografiami.

Tie hovoria, že OnePlus 2 by mohol byť vybavený až 5,7 palcovým displejom, pričom by a mal niesť v podobnom dizajnovom duchu ako predošlá verzia.

Tieto dva snímky pristáli v e-mailovej schránke technologického serveru PhoneArena.com a jednať by sa malo práve o nový OnePlus 2 – či je tomu tak však ukáže až oficiálne predstavenie alebo ďalšie uniknuté informácie v blízkej budúcnosti.

Images-allegedly-showing-the-new-OnePlus-2 (1) Images-allegedly-showing-the-new-OnePlus-2

Na snímkach je badať istá podobnosť so smartfónmi Nexus 6 či Motorola Moto X, preto sa vás pýtame:

[poll id=“389″]

AKTUALIZOVANÉ

Na internete sa nedávno objavila údajná fotografia telefónu. Z nejakého dôvodu je spracovaná filtrom, kvôli ktorému nemôžeme vidieť detaily. Na spodnej hrane sa však rozhodne nachádza USB type-C konektor a duálne reproduktory. Pri pohľade na telefón je jasné, že bude dosť veľký. Pravdepodobne zachová 5,5.palcovú uhlopriečku displeja jeho predchodcu a aj dizajnovo sa veľmi ponáša na minuloročný OnePlus One.

oneplus 2

Fotografia pochádza z čínskej sociálne siete Weibo.