Aktuálne asi najočakávanejší smartfón, OnePlus 2 už dostal oficiálny dátum predstavenia a nového zabijaka súčasných vlajkových lodí uvidíme už 27. júla a to aj vo virtuálnej realite.

Práve titulom „zabijak vlajkových lodí“ sa pýšila prvá generácia smartfónu, ktorá poskytovala užívateľom high-end špecifikácie za veľmi priaznivú cenu.

Druhá generácia bude síce o niečo drahšia, stále však výrazne podlezie cenotvorbu majoritných výrobcov súčasných top modelov smartfónov.

Zatiaľ vieme, že OnePlus 2 bude prvým vlajkovým smartfónom s konektorom USB typu C, poháňať ho bude procesor Snapdragon 810 vo vylepšenej verzii, ktorá by sa už nemala prehrievať a najnovšie sme sa dozvedeli, že predstavenie tohto smartfónu budeme môcť sledovať vo virtuálnej realite.

snímka231

Poslúži na to kartónový headset, resp. náhlavná súprava, ktorú bude spoločnosť OnePlus rozdávať pravdepodobne účastníkom podujatia a tí sa tak ocitnú priamo medzi tímom OnePlus, fanúšikmi a jedná sa vôbec o revolučný spôsob uvádzania nového produktu na trh.

Viac detailov o predstavení a virtuálnej realite plánuje spoločnosť zverejniť už v najbližších dňoch a my vám tieto informácie určite prinesieme.