Úvod Výrobcovia Asus ASUS potešil narcisov: Nový smartfón ZenFone Selfie dostal do výbavy až 13...

ASUS potešil narcisov: Nový smartfón ZenFone Selfie dostal do výbavy až 13 MPx predný foťák

Taiwanský výrobca predstavil sériu nových Android zariadení, kde nechýba ani zaujímavý ZenFone Selfie.

3
ASUS ZenFone Selfie

Spoločnosť ASUS dnes predstavila niekoľko mobilných zariadení, a to vrátane ďalšej generácie smartwatch ZenWatch 2, špičkového tabletu ZenPad S 8.0 či kompaktného projektoru E1Z. ZenFone Selfie disponuje hardvérovou výbavou strednej triedy a na pulty obchodov dorazí v ružovom aj bledo-modrom prevedení.

Po HTC Desire EYE tu máme ďalší veľmi podobný Android smartfón, ktorý už len podľa svojho názvu dáva najavo, čo asi tak od neho môžu používatelia očakávať. Na prednej aj zadnej strane totiž nájdeme 13 MPx fotoaparáty s dvojitým LED bleskom a taktiež zaostrovaním prostredníctvom asistencie laseru, podobne ako LG G3, LG G Flex 2 alebo LG G4. Hlavný (f/2.0) však ponúkne o niečo krajšie zábery pri horších svetelných podmienkach. Prednému fotoaparátu (f/2.2) zase nechýba až 88 stupňový uhol záberu, vďaka čomu zachytí viac detailov.

Ostatné technické špecifikácie ASUS ZenFone Selfie pozostávajú z obrovského 5.5-palcového displeja s Full HD rozlíšením a ochranným sklom Gorilla Glass 4, operačného systému Android 5.0 Lollipop (nadstavba ZenUI) aj 8-jadrového čipsetu Snapdragon 615. Veľká časť z nich nesie identické parametre so starším ZenFone 2. To isté platí pri vizuálnom spracovaní konštrukcie, kde opäť vyniká tlačidlo na reguláciu hlasitosti, ktoré sa nachádza priamo na zadnej strane.