Úvod Zaujímavosti VIDEO Táto reklama s mobilom sa stala internetovým hitom. Baví tisíce ľudí...

VIDEO Táto reklama s mobilom sa stala internetovým hitom. Baví tisíce ľudí po celom svete!

Zlodeji a inteligentná domácnosť nemusia byť dobrou kombináciou. Pozrite si podarenú reklamu.

5

Dnešný svet je plný inteligentných zariadení, ktoré sa už dostali úplne všade. Či už sú to telefóny, tablety, počítače, alebo niečo iné, ako napríklad pračky, umývačky riady či dokonca chladničky, pomaly ale isto sa dostávame do éry inteligentnej budúcnosti. Čo sa však stane, ak to s touto technológiou náhodou preženiete? Vtipným spôsobom sa na tento problém pozrela holandská poisťovacia firma.

Podarená reklama holandskej poisťovacej firmy, Centraal Baheer sa v posledných dňoch na internete rozšírila ako chrípka po ľuďoch a teraz baví tisíce ľudí. Video zatiaľ videlo takmer pol milióna ľudí. V reklame sa dvaja zlodeji snažia vykradnúť dom, ktorý je plný inteligentnej technológie. Na ich prekvapenie sa nestretnú ani s jedným problémom a všetko ide ako po masle. Brána aj dvere do domu sa ako zázrakom samé otvoria, v byte sa zapnú drahé reproduktory, vysunie nová televízia a v garáži sa odomkne a naštartuje luxusné auto.

V tom istom čase prebieha konferencia týkajúca sa inteligentnej domácnosti, na ktorej vizionár nenápadne podobný Timovi Cookovi z Apple, demonštruje, ako len pomocou svojho telefónu dokáže ovládať svoju domácnosť.

Ako server iDnes upozornil, zaujímavý je aj príbeh z natáčania. Luxusný dom sa totiž natáča v Budapešti a reklamný spot stihlo 50 ľudí natočiť za jeden kratučký večer. Majiteľ domu pritom počas natáčania v kľude spal vo svojej spálni.