Nezávislé vývojárske štúdio TINYSOFT pred nejakým časom vydalo svoju logickú hru BUBBLA, ktorá si získala pozitívnu odozvu od užívateľov u nás na Slovensku ako aj u našich susedov Čechách.

Hra bola do dnes v Google Play dostupná iba práve pre Slovensko a Českú republiku, od dnes však autori spúšťajú dostupnosť pre celý svet ako v Google Play tak v Apple App Store.

Autori tento titul medzi časom neustále vylepšovali, čoho výsledkom je až 500 levelov v hre, upravená obtiažnosť na základe spätnej odozvy a analytických metrík, systém certifikátov, ktoré sú zamerané na tréning pamäte a na tréning logického myslenia, ktoré je možné zdielať na FB, nový zjednodušený skin vhodný pre farboslepých hráčov zadarmo k dispozícii pre každého alebo promo kódy, pomocou ktorých môžeme obdarovať hráčov in-game goldami, alebo skinmi.

screen01

BUBBLA si v Google Play vyslúžila skvelý rating 4,6 hviezdičiek, pričom sme hru pri príležitosti jej vydania pred nedávnom otestovali a dojmy si môžete prečítať v našej recenzii.

RECENZIABUBBLA – Slovenská logická oddychovka s veľkými ambíciami

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=air.sk.tinysoft.app.bubbla“]

Nový je aj podarený animovaný trailer a autori hry si pre vás v rámci globálneho štartu hry pripravili desať promo kódov, ktoré vám v hre odblokujú všetky skiny, odstránia zobrazovanú reklamu a navyše dostanete 500 zlatiek.

Ak by sa vám jeden takýto promo kód hodil, sledujte náš Facebook Fanpage, prostredníctvom ktorého promo kódy rozdáme.

Promo kódy použijete tak, že hlavnom menu niekoľko krát po sebe kliknete na žltú rybičku na pravo a následne sa vám zobrazí okno pre vloženie kódu.

Históriu vývoja celej hry si môžete pozrieť na blogu vývojárov. Ak ste tak ešte neurobili, vyskúšajte hru a podporte slovenských vývojárov!

screen01 (1)
screen02
screen03
screen04
screen05 (1)