Úvod Zaujímavosti 8, 13, 16 MPx? Zabudnite, tento čínsky smartfón bude vraj vedieť vyhotoviť...

8, 13, 16 MPx? Zabudnite, tento čínsky smartfón bude vraj vedieť vyhotoviť až 100 MPx fotky!

V Číne sa čoskoro objaví Android smartfón, vďaka ktorému spravíme fotografie v poriadne veľkom rozlíšení.

17

V posledných mesiacoch prichádzalo čoraz viac inovácií v oblasti smartfónov najmä z ďalekej Číny. Po ZTE Nubia 9 s netradičnými interaktívnymi prvkami a displejom bez bočných rámikov alebo ešte čerstvom Vivo X5 Pro so skenerom očí na identifikáciu používateľa či 32 MPx selfie fotoaparátom tentokrát kolujú chýry o ďalšej špecialitke, Gionee Elife E8.

Android smartfón Elife E8 by mal dokázať zachytiť momenty v rozlíšení rovných 100 megapixelov. No a keďže dostane podľa informácií z webu čínskeho certifikačného úradu TENAA do výbavy na zadnú stranu konštrukcie ‚iba‘ 23 MPx senzor, pomôže mu v tom interpolácia jednotlivých fotografií do jednej s veľkým rozlíšením, čo využíva aj Oppo Find 7 alebo včera predstavený Vivo X5 Pro.

Zariadenie bude predstavovať novú vlajkovú loď v našich končinách menej známeho výrobcu Gionee, pričom jej predstavenie zrejme prebehne už počas nadchádzajúcich týždňov, tvrdí tech web GizmoChina.

Ostatné technické špecifikácie Elife E8 pozostávajú z osem-jadrového procesoru (2.0 GHz), 3 GB operačnej pamäte, senzoru na odtlačky prostov a 3520 mAh batérie.

Upútavka na Gionee Elife E8
Upútavka na Gionee Elife E8