Ako sa dalo očakávať, Samsung v rámci globálneho štartu predaja Galaxy S6 smartfónov odštartuje aj marketingové aktivity, ako napríklad nedávne video z rozbaľovania Galaxy S6 s priebehom ako z akčného filmu.

V najnovšom video snímku sa Samsung zameral na celú svoju Galaxy S líniu smartfónov, v ktorom poukazuje na evolúciu jednotlivých modelov od Galaxy S až po najnovší Galaxy S6 edge.

Pre pripomenutie, prvý Samsung Galaxy S prišiel na trh v polovici roka 2010 so 4 palcovým displejom s rozlíšením 480 x 800, v roku 2011 už Galaxy SII ponúkal dvojjadrový, 1,2 GHz procesor a 4,3 palcový displej a nasledovník Galaxy SIII sa už chválil až 4,8 palcovým displejom a quad-core procesorom.

VIDEO: Pozrite si rozbaľovanie Galaxy S6 edge s nečakane akčným priebehom

Samsung Galaxy S4 odštartoval v roku 2013 éru 1080p displejov, pričom revolučnejší Galaxy S5 prišiel s vychytávkami ako vodeodolnosť, snímač srdcového tepu či odtlačkov prstov.

Súčasný Samsung Galaxy S6 je vybavený Quad HD Super AMOLED displejom, vlastným octa-core čipom Exynos, 3 GB pamäťou RAM a tvoria ho prémiové materiály ako kov a sklo.

Pozrite si vývoj Galaxy S línie smartfónov na videu.

Vlastnili ste alebo vlastníte niektorý model z Galaxy S línie? Ako ste spokojní?