Úvod Výrobcovia Motorola Druhá generácia Moto 360 má ponúknuť displej s vyšším rozlíšením a krajším...

Druhá generácia Moto 360 má ponúknuť displej s vyšším rozlíšením a krajším dizajnom

1

Keď boli predstavené prvé okrúhle inteligentné hodinky Moto 360, spravili poriadny boom. Hlavným dôvodom bol ich dizajn a kruhový displej. Ten však nakoniec nie je taký dobrý, ako sa očakávalo. Okrem škaredej ‚brady‘ v spodnej časti je tu problém aj s relatívne nízkym rozlíšením 220 pixelov v priemere.

Od predstavenia však už ušiel nejaký ten čas a v kuloároch začínajú prvé klebety o nadchádzajúcej generácii. Ta je ale možno bližšie, ako si vôbec myslíme. Istý známy vývojár aplikácií vraj nedávno používal neznáme zariadenie od Motoroly bežiace na operačnom systéme Android Wear 5.1. Zariadenie sa v tej dobe nachádzalo v meste Mundelein blízko campusu Motoroly v Chicagu, Illinois.

Informoval tech web Phone Arena.

Zariadenie s kódovým označením „smelt“ malo displej s rozlíšením až 360 x 360 pixelov. To môže naznačovať, že zobrazovací panel bude tentokrát skutočne kruhový.

Kódové označenie môže taktiež indikovať, že neznáme Andoid smartwatch budú vyrobené z kovu, podobne ako prvá generácia. Novinke by sa nepochybne zišla aj lepšia výdrž batérie, elegantnejší displej bez prerušenia kruhového dizajnu, viac farebných variácií či lepší procesor.

moto 360 2 (3)
moto 360 2
moto 360 2 (2)