Úvod Novinky Aktuálne Ľudia čakajú v obrovských radoch pred obchodmi: Chcú si kúpiť Galaxy S6...

Ľudia čakajú v obrovských radoch pred obchodmi: Chcú si kúpiť Galaxy S6 a S6 edge

10
Pred obchodmi sa tvorí zástup ľudí

Viete, aký je dnes deň? No predsa deň „D“ pre Samsung a jeho nové vlakové lode Galaxy S6 a S6 Edge! Tie sa dosiaľ tešili obrovskému záujmu a počet predobjednávok je oproti minulému roku dvojnásobný. Samsung konečne siahol po kvalitnejších materiáloch a zdá sa, že hliníkovo-sklenený sendvič s výkonným procesorom Exynos 7420 neočaril iba Južnú Kóreu.

Redaktori zo stránky SamMobile urobili v Rotterdame niekoľko krásnych fotografií z ktorých priam cítiť nadšenie. Ľudia pred obchodom T-Mobile vytvorili poriadne dlhý rad s jediným cieľom. Zakúpiť si horúcu novinku z Kórejského polostrova.

Takáto úroveň nadšenia a… ehm… bezmyšlienkovitého nasledovania sa trochu podobá sa októbrový ošiaľ pred predajňami Apple. V tomto prípade sa to však dá vysvetliť. Galaxy S6 Edge je totiž momentálne dostupný len v limitovanom množstve, kvôli náročnej a komplexnej výrobe zakriveného displeja.

Tak ako tak, je vtipné pozerať sa na fotografie ľudí, ktorí sa tešia z kúska elektroniky. Nie je jednoduchšie predobjednať Galaxy S6 alebo S6 Edge na internete a počkať, kým ho kuriér donesie?Niekto jednoducho nevie odolať predstave, že vlastní jeden z prvých kúskov Galaxy S6 na svete.

Na druhej strane, Samsung sa môže tešiť. S novými vlajkovými loďami sa poriadne pohral a výsledok na seba nenecháva dlho čakať. Juhokórejskému gigantovi držíme palce.

People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge (1)
People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge (2)
People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge (3)
People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge (4)
People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge (5)
People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge (6)
People-waiting-in-line-for-the-Galaxy-S6--amp-edge