Úvod Zaujímavosti Goophone S6 je dokonalá kópia Galaxy S6 za necelých 160 eur

Goophone S6 je dokonalá kópia Galaxy S6 za necelých 160 eur

Známy vizuálny vzhľad a výbava, ktorá neohúri. To je Goophone S6.

3
Goophone S6 v plnej paráde

Čínsky výrobca, ktorý sa rád necháva inšpirovať populárnymi značkami, opäť predviedol svoje kopírovacie schopnosti. Tentokrát si zobral na paškál juhokórejský Android smartfón Samsung Galaxy S6.

Goophone stál v minulosti za viacerými klonmi vlajkových lodí, vrátane iPhone od Apple či Galaxy Note Edge. Rozoznať ich však na prvý pohľad od originálu bolo zväčša problémom aj pre skúsenejšieho používateľa. A výnimkou nie je ani Goophone S6.

Dôverne vyzerajúca kópia má diametrálne odlišný hardvér, akým disponuje drahý Galaxy S6. K dispozícii sú až tri rôzne varianty, pričom každá z nich pozostáva z iných technických špecifikácií.

Najlepší model s 8-jadrovým procesorom zatiaľ výrobca neponúka. 2-jadrovú a 4-jadrovú verziu si môžu zákazníci z celého sveta zakúpiť v oficiálnom e-shope goophoneshops.com, kde sú uvedené fiktívne špecifikácie, ktoré zobrazuje systém (napríklad rozlíšenie displeja 1920×1080 pixelov), a špecifikácie, ktoré majú už vraj byť tie skutočné (oprava na 1280×720 pixelov).

Za najlacnejšiu variantu s 5.1-palcovým displejom, 512 MB operačnou pamäťou, 4 GB úložiskom, operačným systémom Android 5.0 Lollipop alebo takým 5 MPx hlavným fotoaparátom zaplatíte niečo cez 157 eur aj s dovozom.