Úvod Aplikácie NÁVOD: Ako nainštalovať prostredie TouchWiz na akýkoľvek Android smartfón

NÁVOD: Ako nainštalovať prostredie TouchWiz na akýkoľvek Android smartfón

Premeňte používateľské rozhranie svojho smartfónu na TouchWiz.

34

Používateľské prostredie zo Samsung smartfónov, známe ako TouchWiz, na svoju stranu získalo veľa kritiky. To však neznamená, že medzi nami nie sú aj takí ľudia, ktorým sa skutočne páčilo a chceli by ho mať aj na smartfóne, ktorý nevyrobil Samsung. Ak ste jedným z takýchto ľudí, máme pre vás dobrú správu.

Jedným z najrýchlejších spôsobov, akým prostredie svojho telefónu premeniť na TouchWiz je pomocou aplikácie S Launcher, ktorú nájdete v Google Play.

Po inštalácii a spustení aplikácie sa prostredie vášho telefónu premení na TouchWiz, resp. niečo veľmi podobné TouchWizu, spolu s ikonkami aplikácií, ich rozložením, atď.

Zatiaľ čo S Launcher zmení podstatnú časť používateľského rozhrania, nezmení úplne všetko. Nedotknuté napríklad zostanú aplikácie, ako napríklad zoznam kontaktov či menu. Okrem S Launcher-u sa v Google Play nachádzajú aj ďalšie podobné aplikácie.

Základná verzia S Launcheru je zadarmo, ak by sa vám však zapáčil a chceli by ste si odomknúť jeho všetky funkcie, pripraviť niekoľko eur.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s.launcher“]