Úvod Výrobcovia Asus Nová VIDEO upútavka na ZenFone 2 vám dokáže, že aj ASUS patrí...

Nová VIDEO upútavka na ZenFone 2 vám dokáže, že aj ASUS patrí medzi TOP výrobcov

7
ASUS ZenFone 2

Vyzerá to tak, že sa do boja o kráľovskú korunu Android smartfónov zapojil ďalší záujemca. Čerstvá video prezentácia novinky od spoločnosti ASUS je totiž plná elegancie, prémiových materiálov, modernej technológie a aj skvelej elektronickej hudby.

Populárna modelová rada ZenFone má tohtoročného reprezentanta odhaleného už pomerne dlho. Výrobca však teraz prichádza s jedným z najlepších marketingových materiálov, aké sme mohli za posledné mesiace vôbec vidieť. Spôsob, akým prezentuje špičkovú mobilnú novinku, len dokazuje, že to so svojim trhovým podielom myslí skutočne vážne. Ambiciózny ASUS ZenFone 2 aj napriek absencii Quad HD displeja, 8-jadrového procesora či senzoru na odtlačky prstov očarí nejedného technologického nadšenca, ale predovšetkým tých, ktorých čísla technických špecifikácií absolútne nezaujímajú.

S rýchlym nabíjaním (60% za 39 minút), širokouhlou selfie kamerou, 4 GB operačnou pamäťou, poriadnou výdržou a kvalitnou konštrukciou z kovu, ktorá má na zadnej strane umiestnené volume tlačidlá (ala G2, G3), si bez pochýb trúfne konkurovať aj tým najostrejším súperom. A video nižie vás o tom iba presvedčí.

https://www.youtube.com/watch?v=5suYA6gqei4&t=62