Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge GALAXY S6 Edge: Samsung má problémy s výrobou zahnutého displeja

GALAXY S6 Edge: Samsung má problémy s výrobou zahnutého displeja

Dostupnosť Samsung Galaxy S6 je ohrozená. Výrobca má problémy s výrobou zahnutého displeja

3
Koncept Galaxy S6 Edge

Najväčší výrobca Android smartfónov na svete, Samsung, má údajne problémy s výrobou jedného z dvoch telefónov, ktoré predstaví už túto nedeľu. Medzi prvých zákazníkov by sa smartfóny mali dostať koncom marca, resp. začiatkom apríla.

Ani najväčší výrobca však nie je imúnny voči chybám vo výrobnom procese. Problémy mali postihnúť práve Galaxy S6 Edge, teda model, ktorý má ponúknuť zahnutý displej po oboch bočných stranách. Na vine má byť nedostatok ohnutých displejov. Ich výroba je pre Samsung a jeho dodávateľov náročnejšia, než sa očakávalo.

Súdiac podľa dostupných informácií a promo materiálov pochádzajúcich priamo od spoločnosti, sa bude firma sústrediť hlavne na predaj exotickejšieho z modelov. V prípade, ak by firma nestihla vyrobiť dostatočný počet kusov a nepokryla tak dopyt, mohlo by to pre ňu znamenať veľké problémy.

Momentálne je však veľmi náročné posúdiť, aké plány má Samsung s novým trojstranným modelom. Nie je totiž isté, či bude dostupný na všetkých, alebo len vybraných trhoch a v limitovanom počte.