Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 FOTO: Takto by mal vyzerať Samsung Galaxy S6, podoba s iPhone je...

FOTO: Takto by mal vyzerať Samsung Galaxy S6, podoba s iPhone je stále reálna

12
Porovnanie konceptu Galaxy S6 s iPhone 6 (zdroj: underkg.co.kr)

Internetom začali kolovať nové rendery, kde má byť vidieť dizajnový koncept očakávanej vlajkovej lode spoločnosti Samsung. Ak sa však nakoniec o pár týždňov stane realitou, niektoré detaily Galaxy S6 budú takmer identické s tými, ktoré nesie na svojej konštrukcii aj iPhone 6.

Obrázky zverejnil kórejský web underkg.co.kr. Pri ich tvorbe sa pritom zrejme vychádzalo z nedávnych – pomerne dôveryhodných – vizuálnych únikov.

Podoba by mala byť vidieť predovšetkým v kovovom rámiku, ktorý obklopuje ľavé, pravé, dolné a horné boky zariadenia. Ten svojim zaobleným tvarom pripomína rovnakú časť minuloročného iOS smartfónu od Apple, a to najmä pri reproduktoroch či 3.5 milimetrovom ‚jacku‘ na slúchadlá.

samsung-galaxy-s6-koncept
Koncept Samsung Galaxy S6 a jeho porovnanie s iPhone 6 (zdroj: underkg.co.kr)

Aj keď tento dizajnový koncept Samsung Galaxy S6 nie je zatiaľ oficiálny, pozostáva z kombinácie uniknutých záberov od niekoľkých na-sebe-nezávislých zdrojov. To mu dáva ako-takú pravdepodobnosť, že ide o finálny výzor.

Juhokórejský gigant predstaví nástupcu Galaxy S5 už 1. marca na obrovskom podujatí mobilnej elektroniky Mobile World Congress 2015.

koncept-galaxy-s6
Koncept Samsung Galaxy S6 (zdroj: underkg.co.kr)