Všetci veľkí páni internetu nejak začínali a nie, nemyslím tým hrdinov internetových diskusií.

Mám na mysli ľudí, vďaka ktorým sa môžeme napísať na Facebooku, vyhľadať v Google alebo spraviť čokoľvek iné. Ak sa chceš pridať do kruhu týchto šikovných ľudí, máme pre teba jeden parádny tip. Vyhraj unikátny online kurz Webrebel a otvor bránu novým príležitostiam.

O projekte Webrebel sme s radosťou informovali už pred niekoľkými týždňami. Jedná sa o online kurz webdizajnu, ktorý nie je časovo náročný, no zároveň sa počas neho naučíš také veci, ktoré by ťa v škole nenaučili ani za sto rokov. Chalani, ktorí Webrebel pripravili si ho rozdelili na tri vrstvy podľa toho, čo vám na začiatok stačí. Sú nimi REBELÍK, REBELREVOLUCIONÁR.

Najzákladnejší REBELÍK stojí 49€ a naučí vás tie najzákladnejšie veci, ako napríklad HTML a CSS. REBEL je zlatou strednou cestou a zahŕňa moderný responzívny dizajn, JavaScripty a jQuery. Najvyšším programom pre tých, ktorým na svojej novej kariére záleží najviac je REVOLUCIONÁR. Ten zahŕňa individuálny support, niečo ako učiteľa s možnosťou doučovania.

Ak chceš jeden kurz vyhrať (odmeníme hneď troch z vás), zapoj sa do súťaže tým, že lajkneš a budeš tento článok zdieľať na facebooku. Čas máš do zajtrajška, 8.1.2014 20:00, tak neváhaj, konaj a buď Webrebel!

Výhercovia

  • Marcus Oliver Polomčák – čakáme 
  • Rasťo Svitek – výhra odovzdaná
  • Filip Láštic – výhra odovzdaná

Prosím, ozvite sa napíšte nám do správy na facebook-u, kde vám predáme kód na kurz Webrebel. Gratulujeme a veríme, že vám tento darček od nás a od Webrebel pomôže nakopnúť kariéru!