Čínsky výrobca Xiaomi práve na YouTube nahral nové video, ktorým robí reklamu svojím novým phabletom Xiaomi Mi Note a Mi Note Pro. No a samozrejme, robí si v nej srandu z Apple. Názorne totiž ukazuje, že z Mi Note nič netrčí. Podarené video už obletelo celý svet a napriek tomu, že z neho absolútne nič nerozumieme, sme sa schuti zasmiali aj my.

Spoločnosť video púšťala už počas predstavenia svojich produktov a obdržalo skvelú spätnú väzbu od publika. Jeho predmetom je už spomínaný 8 Mpix zadný fotoaparát, ktorý z nepochopiteľných dôvodov z tela telefónu trčí. Na druhej strane, zariadenia od Xiaomi sú rovnako tenké, ponúkajú však 13 Mpix senzor, ktorý je navyše opticky stabilizovaný a nič z tela smartfónu netrčí.

Mimochodom, ak to ešte neviete, Xiaomi Mi Note ponúka Snapdragon 801, 3 GB pamäte RAM a 5,7-palcový full HD (1920 x 1080p) LCD displej. Na Slovensku bude stáť približne 360 eur. Ak máte záujem o Pro verziu so Snapdragonom 810, 4 GB pamäte RAM a 5,7-palcovým QHD (2560 x 1440p) displejom, zaplatíte o dve stovky viac.

https://www.youtube.com/watch?v=2zXULP–Xys