Úvod Výrobcovia HTC FOTO: Unikli novinárske rendery HTC One M9 – pozrite sa, ako vyzerá...

FOTO: Unikli novinárske rendery HTC One M9 – pozrite sa, ako vyzerá v celej jeho kráse

5

Len pár dní po prvých fotografiách, ktoré priniesol server NowhereElse sa na internete, tentokrát z rúk servera mscellphone.1668.com objavili ďalšie fotografie. Nejedná sa len o snímky, ale o rendery zariadenia samého o sebe, ako aj v rôznych puzdrach.

Potvrdenie o tom, že HTC neplánuje príliš meniť dizajn svojej vlajkovej lode priniesol aj server Bloomberg. To dnes potvrdili aj nové fotografie, ktoré zobrazili zariadenie, ktoré je takmer identické s One M8, akurát na zadnej strane nemá dvojicu fotoaparátov. Namiesto toho ponúka jeden, štvorcový kúsok. Tlačidlo pre vypnutie a zapnutie je umiestnené na pravej strane, hneď pod tlačidlami pre menenie hlasitosti. IR blaster ostal na vrchu, takže telku v bare budete môcť prepínať aj naďalej.

one-m8-m9-porovnanie

Šéfredaktor webu nowhereelse.fr, Steve Hemmerstoffer prekryl uniknutú fotografiu One M9 s One M8 a ako vidíte, veľký rozdiel medzi nimi skutočne nie je.

one-m9-puzdro-1

HTC podľa všetkého o niečo málo stenčí spodný, ako aj bočné rámiky. Vzhľadom na to, že dizajn sa pravdepodobne veľmi nezmení, novinka od HTC sa bude musieť spoľahnúť na kvalitnejší a výkonnejší hardvér. Na jeho palube sa má nachádzať Snapdragon 810, Full HD displej, 13 Mpx predný a 20 Mpx zadný fotoaparát v tvare štvorca.

one-m9-puzdro-2

Samozrejme, momentálne sa nejedná o oficiálne potvrdenie, že One M9, resp. Ace Hima bude vyzerať presne takto. Je však vysoko pravdepodobné, že tomu tak nakoniec bude. Viac sa dozvieme už začiatkom marca na MWC 2015, kde by ho mal HTC predstaviť.