Úvod Výrobcovia HTC One M9 aj smartwatch: Novinky od HTC uvidíme na MWC 2015

One M9 aj smartwatch: Novinky od HTC uvidíme na MWC 2015

5
HTC One M8

Niekoľko popredných výrobcov mobilnej techniky nám už čoskoro predstaví produkty, na ktorých posledné mesiace pilne pracovali. A to vrátane taiwanského High Tech Computer. 

Podľa ešte čerstvých správ uvidíme o pár týždňov na podujatí MWC 2015 nasledovníka súčasnej vlajkovej lode One M8. Poodhalené detaily z kuloárov však hovoria i o bližšie nešpecifikovaných inteligentých hodinkách so značkou HTC. Informácie poskytol pre web bloomberg.com človek, ktorý je vraj dobre oboznámený s plánmi spoločnosti.

Smartfón HTC One M9 dostane do výbavy vylepšené fotoaparáty (20 MPx zadný; ‚UltraPixel‘ predný pre lepšie selfie v horších svetelných podmienkach). Dizajn zariadenia by mal byť pritom viac-menej zachovaný, líšiť sa bude predovšetkým vo vizuálnych drobnostiach. Na výber dostaneme zo striebornej, šedej alebo zlatej varianty.

Smartwatch poskytnú majiteľom hlbšiu integráciu s populárnym športovým oblečením Under Armour.

Vynovenú generáciu M-kových smartfónov poženie nadupaný Snapdragon 810, ktorým disponuje aj Xiaomi Mi Note Pro. Vo výbave taktiež údajne nájdeme pokročilú audio technológiu či softvérové používateľské prostredie ‚Sense 7‘.