Úvod Smartphony Dohady Toto majú byť fotografie z nového 20 Mpx fotoaparátu na HTC One...

Toto majú byť fotografie z nového 20 Mpx fotoaparátu na HTC One M9

3

Zdá sa, že tu máme ďalšie informácie o nadchádzajúcej vlajkovej lodi od HTC. Minuloročný model bol kritizovaný kvôli slabému fotoaparátu, ktorý odradil veľa ľudí od jeho kúpy. To aj napriek tomu, že nad ním sedel ďalší fotoaparát, ktorý mal pomáhať s hĺbkou fotografií a zaostrením.

Taiwanský výrobca sa podľa všetkého rozhodol, že tento rok svojim zákazníkom ponúkne len to najlepšie. Na zadnej strane sa vraj ukrýva 20 Mpix fotoaparát a je celkom možné, že bude mať aj optickú stabilizáciu obrazu. O počte megapixelov sme sa dozvedeli z fotografií, ktoré unikli na internet.

Ich rozlíšenie je síce iba 3,024 x 5,376 čo by ukazovalo na 16 Mpix senzor, no server Phandroid ich vraj orezal tak, aby bol ich pomer strán 16:9. V plnom rozlíšení teda takmer určite dostaneme 20 Mpix fotoaparát, ktorý robí obrázky v pomere 4:3. HTC teda asi využije senzor od Sony.

Ako vždy, tieto informácie berte s rezervou. Nie sú oficiálne potvrdené. Všetko sa dozvieme až začiatkom marca na MWC 2015, kde by malo by zariadenie predstavené.

htc one m9 fotografia (2)
htc one m9 fotografia (3)
htc one m9 fotografia (4)
htc one m9 fotografia (5)
htc one m9 fotografia (6)
htc one m9 fotografia (7)
htc one m9 fotografia (8)
htc one m9 fotografia