Zdá sa, že unikla fotografia nového HTC One (M9), ktorý má byť s najväčšou pravdepodobnosťou predstavený už o niekoľko týždňov na MWC 2015 v Barcelone. Ak je táto fotografia skutočná, opäť sa tým dokazuje, že taiwanský výrobca má problém udržať informácie o svojich vlajkových lodiach. 

Podľa všetkého ide o zariadenie podobné minuloročnej verzii. Má však trochu nenápadnejšie reproduktory. Pod displejom sa stále nachádza čierna lišta, na ktorej je umiestnené logo HTC. Čo sa týka zadnej strany, okrem fotoaparátu nevidím žiaden rozdiel.

Očakávame 64-bit Snapdragon 810 s ôsmimi jadrami taktovanými na 2.0 GHz, 3-4 GB operačnej pamäte RAM a relatívne malý full HD alebo Quad HD displej s uhlopriečkou 5-5,2 palcov.

Batéria by tiež nemala lámať rekordy. Zariadenia od HTC sú však vždy veľmi dobre optimalizované, preto problém s výdržou nebude. Zaujímavé by mohli byť aj fotoaparáty. Podľa posledných špekulácií uvidíme 20 Mpix zadný senzor. Ultrapixely si HTC ponechá pre „selfie“ kameru na prednej strane.

HTC-One-M9-prototype

Čo vy na to? Ako sa vám páči nový HTC One (M9)?