Úvod Anketa Výsledky hlasovania: Ktorý výrobca smartfónov pripraví najlepšiu vlajkovú loď pre rok 2015?

Výsledky hlasovania: Ktorý výrobca smartfónov pripraví najlepšiu vlajkovú loď pre rok 2015?

5

Minulý týždeň sme sa vás opýtali na to, o ktorom výrobcovi smartfónov si myslíte, že pripraví najlepšiu vlajkovú loď pre budúci rok. Spraviť ste tak mohli za pomoci doterajších skúseností, špekulácií o tom, na čom pracujú a viac. Bude to Samsung s ich Galaxy S6, alebo nebodaj Sony s ich Xperia Z4?

Možno to bude HTC s vylepšeným One M9 alebo LG s ešte lepším LG G4? Zabudnúť netreba ani nespočetne veľa čínskych výrobcov, na čele s Xiaomi, Huawei a Lenovo. Nakoniec v žiadnom prípade nemôžeme podceniť Apple s ich iPhone 6s či iPhone 7.

Podľa výsledkov to však vyzerá tak, že väčšina z vás je presvedčená, že najlepšiu vlajkovú loď pripraví Samsung. Ten dokázal presvedčiť až 33% opýtaných. Na druhom mieste sa umiestnil japonský Sony, na ktorého vlajkovú loď sa teší 20% ľudí. Až 12% ľudí je presvedčených, že LG G4 bude budúci rok najlepší spomedzi všetkých zariadení. Xiaomi získal podporu u 9% opýtaných a až 7% hlasovalo za Apple.

Na posledných priečkach sa umiestnilo Lenovo s Motorolou, Huawei a Microsoftom.

V porovnaní so zahraničnou anketou nie sú výsledky zo Slovenska až tak rozdielne. Celosvetový trh o niečo viac fandí HTC, od ktorého očakávajú poriadne nadupané zariadenie. Naopak, úplne najmenej fandia čínskym výrobcom, ako Xiaomi či Huawei. Výsledky z medzinárodnej ankety si môžete prezrieť tu.

[yop_poll id=“9″]

Zdroj: PA