Úvod Aplikácie Aplikácia SwiftKey pomáha Stephenovi Hawkingovi komunikovať a písať knihy

Aplikácia SwiftKey pomáha Stephenovi Hawkingovi komunikovať a písať knihy

14
Stephen Hawking

SwiftKey momentálne patrí medzi najobľúbenejšie klávesnice tretích strán na Androide aj iOS, a to hlavne pre vysokú presnosť pri písaní. Tiež som si istý, že viete o jednom z najmúdrejších ľudí na svete (hore na obrázku). Stephen Hawking je teoretický fyzik, ktorý trpí vzácnym ochorením ALS, ktoré nedávno spoznal celý svet vďaka kampani ALS bucket challenge. (schválne, kto z vás sa jej zúčastnil?)

Každopádne, táto choroba známeho fyzika a autora kníh nechala na vozíčku. So svetom komunikuje hlavne prostredníctvom špeciálneho počítača od Intelu a syntetizátora hlasu. V poslednej dobe sa k pomôckam zaradil aj SwiftKey. SwiftKey totiž práve vyvinul špeciálnu prediktívnu klávesnicu na mieru ušitú pre profesora. Zatiaľ čo obyčajní ľudia preferujú rýchle písanie, Stephen Hawking je veľmi presný a má špecifické vyjadrovanie. Kvôli tomu potrebuje špeciálny nástroj na písanie kníh a dlhé rozhovory.

Profesor Hawking povedal, že moderná medicína ho síce nedokázala vyliečiť, no špeciálne technológie ako počítač od Intelu mu veľmi zvýšili kvalitu života. Veď, muselo by byť hrozné mať prevratné myšlienky a nikdy ich nepovedať svetu.

My by sme vám ešte chceli pripomenúť, že SwiftKey je po novom aj na iOS, je úplne zadarmo a navyše sa adaptuje na váš štýl vyjadrovania.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey“]